Lund | Traktorvägen 12-14, Kontor

Ort: Lund
Område: Gunnesbo
Adress: Traktorvägen 12-14
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 137 m²

Christopher Thodenius
[email protected]
0763-03 79 00

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en kontorslokal om 137 kvm på inhägnat område. Lokalen är belägen på Gunnesbo med närhet till de större vägarna. I närheten erbjuds vardaglig service med lunchrestauranger, matbutiker, handel etc. Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen. Lokalen har 2 stora omklädningsrum med dusch och WC. Pentry finns i det stora rummet. Det finns också en gemensam bastu. 2 p-platser ingår.

Omgivning

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, industrier och handel. Nära lokalen finns ett stort utbud av service och handel. Dagligen lockas stort antal besökare till området för besök på Stora Coop, ICA Kvantum , Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt via samtliga färdmedel. Lokalen ligger med anslutande cykel- och gångväg till centrala Lund, i närheten av busshållplats till centrala Lund samt från Fjelievägen för kommunikation till Bjärred och Löddeköpinge. För bilpendlaren finns parkering utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. Snabb och enkel kommunikation in till stan samt angränsande orter och Malmö via Fjelievägen, 108:an och Norra Ringen som leder vidare till E22:an.

Allmänt

Nu finns det möjlighet att hyra en kontorslokal om 137kvm på inhägnat område. Lokalen är belägen på Gunnesbo vilket gör det enkelt att nå de störra vägarna enkelt och smidigt. I närheten erbjuds vardligag service i form av lunchrestauranger samt matbutiker. Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen. Lokalen har 2 stora omklädningsrum med dusch och WC. Pentry finns i det stora rummet. Det finns också en gemensam bastu. 2 p-platser ingår.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier