Lund | Rudeboksvägen 3, Kontor

Ort: Lund
Område: Gunnesbo
Adress: Rudeboksvägen 3
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1700 m²

Christopher Thodenius
[email protected]
0760 - 09 05 91

Beskrivning

Med lättillgängligt läge på Gunnesbo i Lund finns denna kontorsfastighet redo att nyttjas av nya hyresgäster. Hyr en av två huskroppar vilket ger en area om ca 1 700 kvm kontor fördelat på tre plan med varierande planlösning samt källare. Fastigheten består av två hus som är sammanlänkade via ett gemensamt trapphus, möjlighet finns därför att hyra endast en huskropp om man önskar mindre yta eller hela fastigheten om man behöver större yta, dvs ca 3 404 kvm. Exteriört är byggnaden inredd med fönsterband vilket ger en ljus och trevlig arbetsmiljö. Lokalerna har fönster i fyra väderstreck med trevlig utsikt över åkrar, idrottsplan och ängar. På fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

Omgivning

Gunnesbo har ett strategiskt läge intill väg 108 samt med E22 och E6 runt knuten. Läget för fastigheten är lättåtkomligt både för exempelvis medarbetare och transporter/leverantörer. Gunnesbo företagsområde utgör tillsammans med Pilsåker och Öresundsvägens företagsområde ett större sammanhängande verksamhetsområde i västra Lund. Gunnesbos verksamhetsområde är tydligt skiljt från bostadsområdena inom stadsdelen med Rudeboksvägen och skyddsplanteringar som gräns.

Kommunikationer

Tillgängligheten är bra och fastigheten nås enkelt och snabbt från E22, E6 och väg 108 med bil och från Gunnesbo station för pendling med Pågatåg nås på några få minuter till fots eller på cykel. Välplanerade cykelvägar för smidig cykelpendling till centrala Lund, Kävlinge och söderut.

Service

I närområdet finns shoppingmöjligheter i och kring köpcentrumet Nova Lund som nås på ca 6 min med cykel. Här finns detaljhandel, apotek, systembolag, matvarubutiker med mera.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier